Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت،اپل مدت‌ها است که به‌سمت دستگاه‌های کاملا بی‌سیم حرکت می‌کند و شاید مهم‌ترین مثال برای این موضوع حذف جک ۳٫۵ میلی‌متری آیفون ۷ باشد. اپل در سال ۲۰۱۶ در اقدام عجیبی جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا را از آیفون ۷ حذف و هدفون‌های کاملا بی‌سیم و محبوب خود موسوم به ایرپاد را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپل اولین شرکتی نبود که اقدام به اینکار کرد؛ اما اولین شرکتی بود که تأثیر کاری که کرد به سایر شرکت‌ها نیز منتقل شد و عده‌ای نیز از این امر راضی نبوند و اپل را مقصر اصلی این موضوع بیان می‌کردند. چه خوب و چه بد حذف جک ۳٫۵ میلی‌متری تأثیر بسیاری در محبوبیت هدفون‌های کاملا بی‌سیم گذاشت و به‌نوعی باعث زنده‌شدن این صنعت شد؛ طوری که سالانه بیش از دَه‌ها میلیون از این نوع هدفون‌ها به‌فروش می‌رسد و اپل با هدفون‌های محبوب‌اش (ایرپاد) حاکم بلامنازع بازار به‌حساب می‌آید. حال طبق شایعات منتشرشده، اپل کار را فراتر خواهد گذاشت و آیفون ۱۳ را حداقل در یک مدل بدون هیچ درگاهی (درگاه لایتنینگ) معرفی خواهد کرد و به‌نوعی شاید تاریخ دوباره تکرار شود.

پیش از این، دو تحلیلگر نام آشنای محصلات اپل، مینگ-چی کو و افشاگری به‌نام Fudge، صحبت‌هایی مبنی بر حذف درگاه لایتنینگ در آیفون ۱۳ انجام داده بودند و خبرگزاری بلومبرگ نیز ادعا می‌کرد که اپل از همان سال ۲۰۱۷ و زمان معرفی آیفون ۱۰ روی ایده‌ی آیفون بی‌سیم کار می‌کند. حال صحبت‌های افشاگر سوم و نام آشنای دیگری (جان پراسر) حکم تائیدی بر این ماجرا است.

طبق گفته‌های جان پراسر، اپل سال آینده‌ی میلادی آیفون ۱۳ را بدون درگاه لایتنینگ و با قیمت پایین‌تر عرضه خواهد کرد؛ اما هنوز مشخص نیست که درگاه لایتنیگ از هر چهار آیفون ۱۳ حذف خواهد شد. ممکن است تنها یکی از آیفون‌ها (احتمالا آیفون ۱۲ پرو مکس) از این روند پیروی کند یا شاید مدل پنجم و کاملا جدیدی در راه باشد. افزون‌براین، اپل در زمان معرفی خانواده‌ی آیفون‌ ۱۲ از شارژر جدیدی موسوم به مگ‌سیف (MagSafe) رونمایی کرد که با استفاده از آهن‌رباهای استفاده شده در پشت آیفون، به‌صورت بی‌سیم به آیفون‌های جدید متصل و آن‌ها را شارژ می‌کند و از همان زمان حتمال جایگزین شدنش با درگاه لایتنینگ و حذف کامل آن را بیش از هر زمان دیگری داغ کرده است.

پیش از معرفی آیفون ۱۲، انتظار می‌رفت که حداقل آیفون‌های پرو و پرو مکس، همراه‌با صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتزی عرضه شوند؛ اما اپل در نهایت، در هر ۴ مدل آیفون معرفی شده از صفحه‌نمایش ۶۰ هرتزی برای ارائه‌ی محتوای بصری استفاده کرد و عده‌ای که انتظار صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتزی داشتند را کمی ناامید کرد. حال جان پراسر با تأیید شایعات قبلی، به این نکته اشاره می‌کند که شرکت BOE موفق به گرفتن تأییدیه‌ی اپل نشده و از آزمون‌های این شرکت موفق بیرون نیامده است. او همچنین اعتقاد دارد که سامسونگ و الجی دیسپلی صفحه‌نمایش‌های OLED با فناوری «اکسید پلی کریستال دما پایین» به اختصار LTPO و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز آیفون ۱۳ را برعهده دارند.

جان پراسر اعتقاد دارد که اگر تصمیم اپل مبنی بر استفاده از نمایشگرهای مینی LED در آیپد پرو تغییر نکند به احتمال زیاد این نوع آیپدها در بهار سال آینده‌ و آیپد پرو دیگری با نمایشگر OLED، در نیمه‌ی دوم سال آینده‌ی میلادی عرضه خواهند شد. گفته می‌شود که مانند آیفون‌ها، تولید صفحه‌نمایش‌های Pro Motion آیپد پرو را هم دو شرکت ال‌جی و سامسونگ برعهده خواهند داشت و از هم‌اکنون سامسونگ در کارخانه A4 خود و هم ال‌جی در کارخانه E5 در حال تولید و آزمون‌وخطای نمایشگرهای آیپد پرو، برای دستیابی به نمایشگرهای موسوم به «ساطع کننده‌های پیاپی» سخت تلاش می‌کنند. این آزمون‌ها ظاهرا اجازه می‌دهد تا دو یا سه لایه ساطع کننده RGB روی هم قرار بگیرند، بنابراین عمر مواد ساطع کننده (به‌ویژه نور آبی) را در مقایسه با رسوبات یک لایه‌ی فعلی طولانی می‌کند تا از ایجاد هرگونه سوختگی پیکسل پس از استفاده طولانی مدت جلوگیری کند.

نکته‌ی جالب و تعجب‌آور این است که الجی احتمالا برخلاف آیفون‌ها، سهم عمده‌ی تولید نمایشگرهای مینی LED و OLED آیپدها را برعده خواهد داشت؛ دلیل آن نیز این است که ال‌جی مدتی است که در صفحات OLED با روش ساخت لایه‌های ساطع کننده‌ی پیاپی را برای بسیاری از خودروسازان بزرگ تهیه می‌کند و در این تکنولوژی به تجربه‌ی بسیار خوبی دست یافته است و به نوعی می‌توان گفت حتی از سامسونگ نیز عملکرد و کیفیت بهتری را در این نوع نمایشگرها ارائه می‌دهد. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آیفون گوشی هوشمند درگاه لایتنینگ صفحه نمایش آیفون ۱۳ آیپد پرو آیفون ها هدفون ها ی آیفون بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟

همزمان با گسترش فروش کالای قاچاق در سایت‌های فروشگاهی دارای درگاه پرداخت بانکی، معاون فناوری‌های نونین بانک مرکز بیان کرده که این خدمات فقط برای کسب و کار‌های مجاز این بخش اراده داده می‌شود؛ لذا این احتمال می‌رود که در سایه سوء نظارت برخی وزارتخانه قاچاقچیان کالا در پس نقاب کسب و کار اینترنتی اقدام به فروش اجناس ممنوعه خود می‌کنند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ قاچاق پدیده‌ای مخرب در اقتصاد هر کشور است که ضمن وارد کردن خسارت‌های سنگین به بدنه تولید، دولت آن کشور را هم از دریافت حقوق گمرکی و عوارض کالای قاچاق شده به کشور محروم می‌کند.


متاسفانه در طول سال‌های اخیر حجم ورود کالای قاچاق به ایران از شدت زیادی برخوردار شده به گونه‌ای که این موضوع صدای اعتراض تولیدکنندگان کالا‌های قاچاق‌خیزی همچون لوازم خانگی و پوشاک را هم درآورده است. قاچاق یک وجه از اقتصاد زیرزمینی محسوب می‌شود؛ لذا، به واسطه این موضوع تمامی دولت‌ها سعی می‌کنند که دست اندرکاران این نوع فعالیت‌ها را از دریافت برخی خدمات پولی و بانکی محروم سازند.


عرضه کالای قاچاق در سطح بازار اشکال مختلفی دارد؛ عموماً این نوع کالا‌ها به صورت سنتی در بازار فروخته می‌شود، اما در طول سال‌های اخیر مواردی دیده شده که باند‌های قاچاق سعی کرده‌اند که کالای غیرقانونی خود را در بستر اینترنت و از طریق سایت‌های فروشگاهی برخط به فروش برسانند.


با ظهور کسب و کار‌های اینترنتی و افزایش تمایل مصرف‌کنندگان در بهره‌برداری از خدمات آنها، استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی هم رشد قابل توجهی پیدا کرد. در اواخر سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی برای تسهیل نقل و انتقالات غیر نقدی معاملات سامانه شاپرک را راه‌اندازی کرد. اصلی‌ترین ماموریت تاسیس این سامانه، فراهم کردن فضایی امن برای انجام مبادلات غیرنقدی بوده که در سال‌های اخیر به شکل گسترده‌ای رواج پیدا کرده است.


در حال حاضر اکثر تراکنش‌های مالی پایانه فروش، کارتخوان و درگاه اینترنتی در بستر این شبکه انجام می‌شود. آخرین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان ارزش مبادلات صورت گرفته در بطن این سامانه حدود ۱۰ هزار و ۹۳۳ همت بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۱، رشد ۳۵ درصد را تجربه کرده است. گفتنی است؛ که ارزش تراکنش‌های مالی ثبت شده در سامانه شاپرک در سال ۱۴۰۱، عددی بالغ بر ۸ هزار و ۹۶ همت بوده است


البته باید این نکته را هم یاد آورد شد تمامی آن ۱۱ هزار همت تراکنش مالی صرفاً مختص به درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبوده و پایانه‌های فروشگاهی و کارتخوان‌ها هم از این عدد سهم قابل توجهی دارند، اما از آنجایی که بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا خرید غیر حضوری کالا و یا خدمات از رونق زیادی برخوردار شد، می‌توان این انتظار را داشت که عدد مربوط به درگاه‌های اینترنتی هم رقم قابل ملاحظه‌ای باشد.


بر اساس آخرین گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، میزان ارزش اسمی معاملات رسمی تجارت الکترونیک در سال ۱۴۰۱ عددی بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا، به واسطه این موضوع می‌توان این تحلیل را داشت که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حداقل به دو هزار ۵۰۰ همت رسیده باشد.


یکه‌تازی قاچاقچیان کالا در عرصه تجارت الکترونیک


آن طور که از آمار‌های پیداست در طول سال‌های اخیر میزان ارزش تجارت الکترونیک از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. همزمان با این رشد، عرضه کنندگان کالا قاچاق هم با توجه به این نکته سعی بر آن داشتند که از این ظرفیت برای فروش کالا‌های ممنوعه خود استفاده کنند.


چند ماه قبل «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز میزان ارزش معاملات رسمی این حوزه را یک هزار ۸۳۳ هزار میلیارد تومان و همچنین مقدار ارزش معاملات صورت گرفته در بازار غیررسمی را با استناد به گزارش شورایعالی فضای مجازی، ۵۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.


به نظر می‌رسد که بخشی این ۵۰ هزار میلیارد تومان مختص به کسب و کار‌هایی است که اینماد ندارند و یا اینکه به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند، اما مطمئناً بخش اعظمی از آن عدد مربوط به تراکنش‌های مالی باشد که از محل عرضه کالا‌های قاچاق محقق شده است.


فروش کالای قاچاق صرفاً از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا با استفاده از کارت به کارت صورت نمی‌گیرد، بلکه بخش قابل توجهی از این مبادلات از طریق سایت‌های فروشگاهی صورت می‌گیرد که از درگاه پرداخت امن برخوردار هستند!


قطع فوری درگاه‌های پرداخت سایت‌های عرضه کننده کالای قاچاق


«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت برخورداری برخی از سایت‌های فروشگاهی عرضه کالای قاچاق از درگاه پرداخت بانکی اظهار کرد: ارائه خدمات پرداخت به سایت‌های عرضه کنندگان این نوع کالا‌ها تخلف بوده و امکان انجام آن وجود ندارد. درگاه‌های پرداخت صرفاً برای کسب و کار‌ها در نظر گرفته می‌شود.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی حساسیت بالایی نسبت به این موضوع دارند. به محض شناسایی این نوع کسب و کار‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها برای بانک مرکزی ارسال شده و سپس درگاه‌های پرداخت آن‌ها به سرعت قطع می‌شود.


آنطور که معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت درگاه‌های پرداخت بانکی فقط به کسب و کار‌ها تعلق می‌گیرد؛ یعنی این خدمات فقط به افرادی ارائه داده می‌شود که از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت روند مجوز دهی و معرفی آن‌ها به عنوان صاحبان کسب و کار به بانک مرکزی انجام می‌شود.


در حال حاضر بسیاری از سایت‌های اینترنتی تبدیل به جولانگاهی برای عرضه کالای قاچاق شده است؛ متاسفانه فروشندگان این قبیل محصولات در پس نقاب صاحب کسب و کار اینترنتی مشغول عرضه اجناس ممنوعه خود هستند. حال باید دید که برای جلوگیری از این موضوع وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد و همینطور بانک مرکزی چه اقداماتی را اتخاذ خواهند کرد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، سایت اینترنتی ، بانک مرکزی ، کسب و کار اینترنتی ، وزارت صمت ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9y

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • نمایش موقعیت های سرمایه گذاری گیلان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس