Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، اوراق کردن این دستگاه نشان داد آیفون ۱۳ پرو دارای RAM LPDDR۴X با ظرفیت ۶ گیگابایت است. این حافظه از نسخه LDPDDR۵ که اکنون در بازار موجود است، قدیمی تر به حساب می‌آید. همچنین اطلاعات دیگر حاکی از آن است که GPU آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ پرو یکسان است و فقط تعداد هسته‌های آن در دو دستگاه متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بر این اساس GPU آیفون ۱۳ دارای ۴ هسته و نسخه گرانقیمت تر آن دارای ۵ هسته است.  
در کنار این موارد آیفون ۱۳ دوربین با پیکسل‌های ۱.۷ میکرومتری دارد و به عبارت دیگر پیکسل‌های آن بزرگ‌تر از آیفون ۱۲ است. از سوی دیگر نسخه پرو این دستگاه دارای دوربینی با پیکسل‌های ۱.۹ میکرومتری دارد.
همچنین اپل از تراشه‌های خود از جمله A۱۵، Audio Cedecو Audio Aplifier های در سری آیفون ۱۳ استفاده کرده است. قطعات دیگر دستگاه‌ها از شرکت‌های کوالکام، KIOXIA، NXP و USI تهیه شده‌اند.  
هزینه قطعات و مواد به کاررفته در آیفون ۱۳ پرو حدود ۵۷۰ دلار است. این رقم بالاتر از هزینه ۵۴۸ دلاری آیفون ۱۲ پرو است. دلیل افزایش قیمت نیز گران‌تر شدن تراشه، حافظه NAND و غیره است. البته باید توجه داشت این قیمت گذاری بدون محاسبه هزینه‌های دیگر مانند نرم افزار، دستمزد نیروی کار و بارگیری محصولات است.
در حال حاضر آیفون ۱۳ پرو با حافظه ۲۵۶ گیگابایت باقیمت ۱۰۹۹ دلار برای خرید عرضه شده است. این بدان معنا است که اپل دستگاه مذکور را ۱.۹ برابر هزینه ساخت آن می‌فروشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آیفون قیمت هزینه آیفون ۱۳ پرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • محاسبه هزینه حمل بار بین المللی
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟