Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- آیفون ۱۳ نیامده خودش را بین پرفروش‌ترین گوشی‌های سازگار با نسل پنجم موبایل در ایران جا داده است. آن هم با قیمت ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان! اگر فکر می‌کنید این موضوع اتفاقی است و شاید ما داریم اغراق می‌کنیم، بهتر است خودتان دیجی‌کالا را بررسی کنید تا ببینید دست بر قضا آیفون ۱۳ پرومکس نسخه ۲۵۶ گیگابایتی هم فروش خوبی داشته و با قیمت ۴۹ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان!

سایت‌های فروش اینترنتی ایرانی از هفته گذشته فروش آیفون ۱۳ را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیجی‌کالا در ۱۰ مهرماه این گوشی‌ها را روی سایت خود عرضه کرده است. آیفون ۱۳ مینی ۱۲۸ گیگابایتی با رنگ مشکی از آن تاریخ تا الان ۲۵ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان قیمت داشته که شما همان ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خودمان درنظر بگیریدش. آیفون ۱۳ با حافظه ۱۲۸ گیگابایتی را با رنگ مشکی و قرمز ۲۸ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته‌اند. مدل ۲۵۶ گیگابایتی هم با قیمت ۳۲ میلیون و ۳۸۹ هزار تومان عرضه شده است.

قیمت آیفون ۱۳ پرو با حافظه ۱۲۸ گیگابایت ۳۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان و با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی ۴۱ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان بوده است. آیفون ۱۳ پرو با حافظه ۵۱۲ گیگابایتی هم ۴۹ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود. فعلا دو تا انتخاب برای خرید آیفون ۱۳ پرومکس داریم؛ اولی با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی به قیمت ۴۹ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان و دومی با حافظه ۵۱۲ گیگابایت به قیمت ۵۴ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان. این قیمت سایت‌های فروش اینترنتی معروف مثل دیجی‌کالا است.

در بازار می‌توان قیمت کمتر هم پیدا کرد البته باید حواستان باشد که گوشی رجیستر شده و قانونی باشد، چون دردسر مدل‌های بدون رجیستری زیاد است و صادقانه بگوییم به زحمتش نمی‌ارزد. هرچند با توجه به قوانین جدید می‌توان آن‌ها را با دنگ و فنگ و پرداخت هزینه، رجیستر کرد. به‌عنوان مثال الان در بازار ایران کف قیمت آیفون ۱۳ حدود ۳۰ میلیون تومان است، آیفون ۱۳ پرو را حداقل ۳۳ میلیون تومان می‌فروشند و برای آیفون ۱۳ پرومکس کف قیمت را ۴۵ میلیون تومان تعیین کرده‌اند. اما همه این‌ها نرخ بدون کد اکتیو و رجیستر است که گفتیم به‌سختی و با زحمت زیاد می‌توان آن‌ها را رجیستر کرد.

خرید آیفون ۱۳ به شیوه مسافری به‌صرفه است؟

خرید آیفون ۱۳ فقط از فروشگاه‌های اینترنتی و بازار مقدور نیست. هنوز می‌توان به یک قوم و خویش یا دوست و رفیق رو انداخت و از او خواست سرراهش یک دستگاه آیفون ۱۳ خریداری کند تا با ثبت مشخصات آن در فرودگاه، بتوانید باقی مراحل رجیستری را در خانه و به‌صورت اینترنتی پشت سر بگذارید. هزینه رجیستر کردن آیفون‌های مسافری را جداگانه محاسبه می‌کنند و خب در بعضی موارد اختلاف آنقدر نمی‌شود که از نظر اقتصادی و عقلانی چنین کاری قابل توجیه باشد. خودتان می‌توانید قضاوت کنید. این هزینه‌ها با احتساب دلار ۲۸ هزار تومانی انجام شده است.

هزینه رجیستری مدل‌های مختلف آیفون ۱۳ مدل گوشی ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت ظرفیت ۵۱۲ گیگابایت ظرفیت یک ترابایت iPhone 13 پنج میلیون و ۵۵۵ هزار و ۵۲۰ تومان شش میلیون و ۵۸۴ هزار تومان - iPhone 13 Pro شش میلیون و ۶۸۴ هزار تومان و ۳۲۰ تومان هفت میلیون و ۷۱۶ هزار تومان - iPhone 13 Pro Max هفت میلیون و ۲۰۱ هزار و ۶۰۰ تومان هشت میلیون و ۲۲۹ هزار تومان ۹ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان تفاوت مدل‌های مختلف آیفون ۱۳

خانواده آیفون ۱۳ امسال از چهار گوشی تشکیل شده است. یک آیفون ۱۳ مینی، یک آیفون ۱۳، یک آیفون ۱۲ پرو و یک آیفون ۱۳ پرومکس. هر چهار مدل به حالت سینمایی مجهز شده‌اند که به شما اجازه می‌دهد پس‌زمینه تار در حالت پرتره را هنگام فیلمبرداری کنترل کنید. در این حالت از شبکه عصبی گوشی برای تصمیم‌گیری درباره زمان تغییر فوکوس در ویدیو کمک گرفته می‌شود. این افکت را معمولا در فیلم‌های سینمایی شاهد هستیم و به همین خاطر اپل چنین نامی را برایش انتخاب کرده است. دوربین تمامی مدل‌های آیفون ۱۳ در شرایط نوری کم، عملکرد بهتری در مقایسه با نسل قبل ارائه می‌دهند.

چیپست پنج نانومتری A15 Bionic مهمترین تغییر آیفون‌های سری جدید است و اپل می‌گوید عملکرد آن‌ها حدود ۲۱ درصد بهتر شده. اگر با همین دست‌فرمان جلو برویم، باید به نمایشگر ProMotion با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز اشاره کنیم؛ البته این ویژگی فقط در مدل‌های پرو وجود دارد. آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس می‌توانند با ۱۲۰ بار به‌روزرسانی نمایشگر در هر ثانیه اسکرول روان‌تر، انیمیشن‌های بهتر و تجربه لذت‌بخش‌تری را در اختیار کاربر قرار دهند. مدل‌های Pro و Pro Max از عکاسی ماکرو هم پشتیبانی می‌کنند. یعنی برای ثبت تصاویر نزدیک از سوژه‌های کوچک همچون حشرات ایده‌آل هستند. دوربین تله فوتو این گوشی‌ها نیز زوم سه برابری اپتیکال دارد.

آیفون ۱۲ بخرم یا آیفون ۱۳؟

بعضی‌ها فکر می‌کنند باید دندان روی جگر بگذارند و تا عادی شدن قیمت آیفون ۱۳ یک نمونه قدیمی بخرند. به‌نظر ما این استراتژی خرید امسال جواب نمی‌دهد، چون از همین اول قیمت آیفون ۱۳ را خیلی غیرمنصفانه تعیین نکرده‌اند، اما در جدول زیر می‌توانید این ایده را از نظر اقتصادی بررسی کنید.

مقایسه قیمت آیفون ۱۲ و آیفون ۱۳ مدل سری ۱۲ سری ۱۳ اختلاف قیمت آیفون ۱۳ مینی ۲۴ میلیون و ۴۰۰ هزار ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار یک میلیون و ۳۰۰ هزار آیفون ۱۳ ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار دو میلیون و ۴۰۰ هزار آیفون ۱۳ پرو ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار پنج میلیون آیفون ۱۳ پرومکس ۳۴ میلیون و ۸۰۰ هزار ۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار پنج میلیون و ۱۰۰ هزار آیا خرید آیفون‌های جدید در ایران عاقلانه است؟

در بازار‌های جهانی قیمت پایه iPhone 13 معادل ۷۹۹ دلار، قیمت پایه آیفون ۱۳ مینی ۶۹۹ دلار، قیمت پایه آیفون ۱۳ پرو هزار دلار و قیمت پایه آیفون ۱۳ پرومکس هزار و ۹۹ دلار استو برای اینکه محاسبه کنید خرید به کدام روش صرفه دارد، باید هر کدام از آن‌ها را در عدد ۲۸ هزار تومان یعنی رقم تقریی دلار ضرب کنید، بعد از جدول هزینه رجیستری، قیمت ثبت گوشی را هم به آن اضافه کنید. عدد بالایی می‌شود نه؟ قطعا به زحمتش هم نمی‌ارزد. پس احتمالا به همین دلیل مردم خرید آیفون ۱۳ رجیستر شده را بیشتر می‌پسندند و ترجیح می‌دهند شسته رفته رفتار کنند.

آیا می‌توانم با همین آیفون ۱۲ خوشحال باشم؟

شوخی‌های زیادی با تغییر نحوه چیدمان لنز‌های دوربین آیفون ۱۳ انجام داده‌اند. رسما می‌توان گفت آیفون ۱۳ را دست انداخته‌اند. دیگر تغییر بزرگ (حداقل بنا بر ادعای اپل) کاهش دادن اندازه ناچ بالای نمایشگر است. اپل می‌گوید این ناچ را کوچک‌تر از نسل قبل کرده تا فضای بیشتری مقابل چشم کاربر قرار بگیرد. به این ترتیب به‌نظر می‌رسد از لحظا ظاهری اپل از طراحی آیفون ۱۲ راضی بوده و تنها تلاش کرده با یک سری تغییرات کوچک آن را ارتقا دهد. نتیجه گاهی واقعا خنده‌دار است؛ حداقل در مورد چیدمان لنز دوربین‌ها می‌توانیم فقط بخندیم.

از نظر فنی، اما تفاوت‌ها بیشتر است؛ شاید نمایشگر آیفون ۱۳ دقیقا همان نمایشگر آیفون ۱۲ باشد، اما میزان روشنایی از ۶۲۵ نیت به ۸۰۰ نیت افزایش پیدا کرده است. در مورد مدل‌های پرو و پرومکس هم با افزایش میزان و نرخ نوسازی روبرو هستیم که شاید روی کاغذ چندان مهم نباشد، اما در کیفیت کار یک تغییر بزرگ به‌شیوه اپل است. دوربین آیفون ۱۳ بیشترین میزان پیشرفت را تجربه می‌کند؛ شاید به‌نظر خیلی‌ها دوربین‌های آیفون ۱۲ عالی باشند، اما حقیقت این است که دوربین آیفون ۱۳ حتی از دوربین‌های عالی آیفون ۱۲ بهتر است. عملکرد دوربین اصلی آیفون ۱۳ در شب بهتر شده طوری که در همین هفت روز اخیر عکاس‌های ایرانی زیادی از آن تعریف و تمجید کرده‌اند.

هنوز زود است و نمی‌توان گفت آیا ظرفیت باتری در سری آیفون ۱۳ همانقدر که اپل می‌گوید بهبود پیدا کرده است یا نه، اما اگر از آن‌هایی که پارسال آیفون ۱۲ داشته‌اند سوال بپرسید بزرگترین کلافگی را از ناحیه ذخیره باتری تجربه می‌کنند. در آیفون ۱۲ مینی و آیفون ۱۲ این مشکل اعصاب خردکن بود. گزارش‌هایی درباره کاهش میزان دوام باتری در آیفون‌های پرو و پرومکس سری ۱۲ داشتیم. صاحبان این گوشی‌ها گفته بودند، عملکرد باتری بعد از گذشت شش ماه کاهش پیدا کرده است. اپل در رونمایی از سری ۱۳ ادعا کرد میزان دوام باتری را بهبود بخشیده، اما هنوز معلوم نیست این فقط یک ادعای تبلیغاتی است یا اپل صادقانه پذیرفته پارسال در حق مشتری‌هایش کم‌لطفی کرده.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپل آیفون آیفون 13 ۲۵۶ گیگابایتی قیمت آیفون ۱۳ خرید آیفون ۱۳ آیفون ۱۳ مینی ۲۵۶ گیگابایت آیفون ۱۳ پرو هزار تومان قیمت پایه یک آیفون آیفون ۱۲ گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟

عینک‌ آفتابی که به‌عنوان محبوب‌ترین اکسسوری شناخته می‌شود، در بازه‌های قیمتی مختلفی موجود است. ارزش خرید مدل‌های گران آن نیز بالا بوده و این موضوع به‌دلیل استفاده از باکیفیت‌ترین عدسی و فریم‌های جدید است. - اخبار بازار -

عینک‌های آفتابی را باید از کالاهای بسیار محبوب در بازار اکسسوری‌های مردانه و زنانه دانست. این وسیله فوق‌العاده کاربردی، ابزاری است که به کمک آن قابلیت‌های زیادی نصیب شما می‌شود. به‌طور مثال، با استفاده از یک مدل باکیفیت، می‌توانید چشمان خود را در برابر اشعه‌های مضر مقاوم کنید.

بسیاری از افراد بر این باورند که مدل‌های گران‌قیمت از این محصول کیفیت بیشتری داشته و در نتیجه ارزش خرید آن‌ها بالاتر است؛ اما آیا واقعا این موضوع صحت دارد یا خیر؟ همراه ما باشید تا در ادامه به‌طور کامل این سوال را پاسخ دهیم.

ارزش خرید عینک ‌آفتابی گران‌قیمت

در پاسخ به این سوال که آیا عینک‌های گران‌قیمت ارزش خرید دارند باید گفت که این موضوع به معیارهای مختلفی بستگی دارد. به‌طور مثال، برخی از مدل‌ها به‌دلیل برند بودن قیمت بالایی داشته و ازنظر ظاهری جذابیت آن‌چنانی ندارند.

به‌طور کلی باید گفت که اکثر مدل‌های گران‌قیمت از این اکسسوری ارزش خرید خوبی را دارند. دلیل این موضوع نیز حضور برندهای برتر دنیای مد در این زمینه است. با بررسی معیارهای مؤثر در قیمت، بیشتر به این موضوع پی خواهید برد.

چه معیارهایی در قیمت عینک ‌آفتابی تأثیر دارند؟

نکته‌ای فوق‌العاده مهم که باید قبل‌از خرید هرکدام از مدل‌های عینک ‌آفتابی بررسی کنید، معیارهایی است که در قیمت آن تأثیر می‌گذارد. این معیارها به‌طور کامل باعث افزایش یا کاهش قیمت شده و ارزش خرید آن را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. مهم‌ترین این معیارها را در ادامه بررسی می‌کنیم.

برند تولیدکننده عینک آفتابی

قطعا اولین و مهم‌ترین معیاری که برای قیمت عینک‌های آفتابی وجود دارد، برند تولیدکننده است. شرکت‌ها و برندهای مختلفی در سرتاسر دنیا وجود دارند که این اکسسوری محبوب را تولید می‌کنند. بسیار از آن‌ها این کار را به‌طور تخصصی انجام داده و بسیاری دیگر نیز در کنار محصولات دیگر این کالا را تولید می‌کنند.

به‌طور مثال، برندهایی مانند Dior، D&G و GUCCI از برندهای مطرح دنیای مد و لباس هستند که عینک‌های گران قیمتی را به بازار عرضه کرده‌اند. قیمت این برندها بسیار گران است؛ اما به‌دلیل اعتبار آن‌ها، کیفیت محصولات نیز بالا بوده و ارزش خرید مناسبی را دارا هستند.

جنس فریم عینک آفتابی

مورد دیگری که در قیمت عینک‌ آفتابی تأثیر می گذار، جنس فریم‌هایی است که در این محصول به‌کاررفته است. اشتباهی که بسیاری از افراد می‌کنند این است که فریم‌های بی‌کیفیت خریده و سپس لنز را درون آن‌ها قرار می‌دهند.

این کار نادرست بوده و معایب زیادی را به‌همراه خواهد داشت. سعی کنید همیشه فریم‌های باکیفیت را تهیه کنید. این فریم‌ها علاوه‌بر اذیت ‌نکردن بینی و گوش، باعث زیباتر شدن و افزایش طول عمر این اکسسوری می‌شوند. فریم‌های پلاستیک فشرده، فلزی و کائوچو از پراستفاده‌ترین قاب‌های موجود در این صنعت هستند.

برند عدسی به‌کاررفته برای ساخت عینک آفتابی

بسیاری از شرکت‌ها و برندهای معتبر تولیدکننده این اکسسوری به‌جای این که خودشان عدسی عینک را تولید کنند، این کار را به شرکت‌های حرفه‌ای می‌سپارند. این‌گونه علاوه‌بر داشتن یک فریم خاص و شیک، عدسی نیز در بیشترین کیفیت خود قرار گرفته است.

از بهترین برندهای تولیدکننده عینک آفتابی باید به شرکت‌های زایس، یورو ویژن، هویا، اسمارت ویژن، آساهی و رودن اشتوک اشاره کرد. برند زایس که ساخت کشور آلمان است بیشترین کیفیت را داشته و البته گران‌ترین عدسی‌های بازار را نیز تولید می‌کند.

ضریب ایمنی در برابر اشعه‌های ماورای‌بنفش در عینک آفتابی

باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که علاوه‌بر موارد ظاهری و کیفی، موارد ایمنی نیز در قیمت عینک‌های آفتابی تأثیر دارد. درصورتی‌که عدسی استفاده‌شده در این محصولات مقاومت بالایی در برابر اشعات مضر خورشید نداشته باشد، ارزش خرید آن صفر خواهد بود.

دلیل این موضوع نیز نبود کاربرد اصلی یعنی محافظت از چشم درون این محصولات است. هرچه ضریب ایمنی ازنظر پلاریزه و مقاومت UV بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد رفت. UV400 بهترین ضریب ایمنی برای این محصول بوده و درصورت مشاهده روی بسته‌بندی آن می‌توانید با خیال راحت این اکسسوری را بخرید.

ترند بودن شکل عینک آفتابی

همان‌طور که می‌دانید، عینک‌های دودی در فریم‌های با طرح‌های مختلف به‌فروش می‌رسند. شما این قابلیت را دارید که فریم را جدا از عدسی انتخاب کنید. اشکال و نمونه‌های مختلفی از این قاب‌ها در بازار وجود دارد. هرچه شکل عینک آفتابی جدیدتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می‌شود.

اگر به مد روز علاقه دارید و می‌خواهید از مدل‌های ترند استفاده کنید، باید هزینه بالایی را برای این کار در نظر بگیرید؛ زیرا فریم‌های جدید و ترند بیشترین قیمت را در بازار دارند. یکی از نمونه‌های بارز این فریم‌ها، فریم‌های بی‌رنگ مستطیل‌شکل هستند.

گران‌ترین برندهای عینک ‌آفتابی در دنیا

برندهای گوناگونی وجود دارند که درزمینه تولید عینک ‌آفتابی فعالیت می‌کنند. بهتر است با گران‌ترین این برندها آشنایی داشته باشید تا درصورت تمایل محصولات آن‌ها را برای خرید بررسی و انتخاب کنید. گران‌ترین برندهایی که عینک ‌آفتابی تولید می‌کنند عبارت‌اند از:

عینک‌های کارتیر (Cartier)عینک‌های لوگانو (Lugano)عینک‌های گلد وود (Gold & Wood)عینک‌های بولگاری (Bvlgari)عینک‌های پلاتین بنتلی (Bentely)عینک‌های دولچه گابانا (Dolce & Gabbana)

خرید عینک ‌آفتابی با بهترین قیمت

 

درصورتی‌که تصمیم گرفتید مدل‌های گوناگون از این اکسسوری محبوب و پراستفاده را خریداری کنید، پیشنهاد می‌شود که برای این کار به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا بروید. قیمت خرید عینک ‌آفتابی  در دیجی‌کالا نسبت به فروشندگان دیگر بسیار بهتر بوده و علاوه‌بر این، گارانتی اصل بودن محصولات و کیفیت بالای آن‌ها نیز به شما داده می‌شود.

جمع‌بندی

اکسسوری بسیار محبوبی که هرکسی با هر سنی به آن علاقه زیادی دارد، عینک ‌آفتابی است. این محصول فوق‌العاده کاربردی نوعی وسیله محافظتی از چشم در برابر اشعه‌های مضر خورشید و روشنایی زیاد است؛ اما به‌دلیل جذابیت ظاهری آن، طرفداران زیادی پیدا کرده و برندهای مختلفی نیز آن را تولید می‌کنند.

نمونه‌های گران‌قیمت از این محصول بسیار خاص و شیک هستند. شما می‌توانید با خرید این مدل‌ها ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای مانند شیک‌ترین فریم‌ها و بهترین عدسی‌ها را تجربه کنید. تمامی معیارهایی که در قیمت این محصول تأثیر داشت را در این مطلب باهم بررسی کردیم. شما این امکان را دارید که با مراجعه به دیجی‌کالا، هر مدل از این محصول را با بهترین قیمت به‌صورت آنلاین خریداری کنید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • اختلال آلارم کاربران آیفون را کلافه کرد
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی